top of page

dt., 19 de març

|

Sala Polivalent, C.C. La Mercè, Girona

Presentació de la Setmana Santa de Girona

Al Centre Cultural la Mercè el 19 de Març del 2024 a les 09:30 . Encapçalada pel regidor Sr. Sergi Font Domènech, el president de la Junta de Confraries, el Sr. David Fluriach Domínguez i el president de la Confraria de Jesus Crucificat Xavier Serra Sambola.

Presentació de la Setmana Santa de Girona
Presentació de la Setmana Santa de Girona

Hora i ubicació

19 de març del 2024, 9:30 – 10:00

Sala Polivalent, C.C. La Mercè, Girona, Pujada de la Mercè, 12, 17004 Girona, Espanya

Sobre l'esdeveniment

És un plaer anunciar la presentació oficial de la Setmana Santa de Girona. Aquest acte serà presidit pel regidor Sr. Sergi Font Domènech, qui ens honorarà amb la seva presència.

Acompanyant el regidor, tindrem l'honor de comptar amb la participació del president de la Junta de Confraries, el Sr. David Fluriach Domínguez, qui ens oferirà una visió integral dels preparatius i les activitats previstes per a aquesta celebració tan significativa.

A més, és un plaer anunciar la participació del president de la Confraria de Jesús Crucificat Manaies de Girona, el Sr. Xavier Serra Sambola, qui compartirà amb nosaltres les iniciatives i les tradicions que enriquiran aquesta commemoració.

Us convidem a tots a unir-vos a nosaltres en aquest esdeveniment especial, que serà una oportunitat per conèixer en profunditat les festivitats i els significats religiosos i culturals de la Setmana Santa a Girona.

Per a més informació i confirmació d'assistència, si us plau, contacteu amb juntaconfrariesgirona@gmail.com.

Gràcies per la vostra atenció i esperem veure-us allà.

Comparteix l'esdeveniment

bottom of page