top of page
_40eb055c-2b28-4801-b2c7-662818842a32.jpeg

Creant un Entorn Segur i Respectuós:

Declaració de Principis de la Junta de Confraries de Setmana Santa de Girona

La Junta de Confraries de Setmana Santa de Girona es compromet a crear un entorn laboral segur, respectuós i lliure de discriminació per a tots els membres de la nostra comunitat. Creiem que tots els individus tenen dret a treballar en un ambient que promogui el respecte mutu, la seguretat i la dignitat.

Compromís amb la tolerància zero:

La Junta de Confraries de Setmana Santa de Girona té una política de tolerància zero en relació a qualsevol forma d'assetjament o discriminació per raó de sexe. Això inclou assetjament sexual, assetjament verbal, assetjament físic i discriminació basada en el gènere, la identitat de gènere, l'expressió de gènere o l'orientació sexual.

 

Canal de denúncies:

Si experimenteu o presencieu qualsevol conducta inadequada o situació d'assetjament o discriminació per raó de sexe, us animem a presentar una denúncia. Podeu enviar les vostres denúncies de forma confidencial a: entornsegursetmanasantagirona@proton.me.

 

Prioritat: la vostra seguretat i benestar, la vostra dignitat:

La vostra seguretat, el vostre benestar i la vostra dignitat són les nostres màximes prioritats. Estem fermament dedicats a prevenir, identificar i abordar qualsevol situació d'assetjament o discriminació per raó de sexe dins de la nostra organització.

Cada membre de la nostra comunitat mereix respecte i protecció, i estem decidits a garantir aquest dret per a tots.

 

Junts, podem crear un entorn de col·laboració que sigui un exemple de respecte, inclusió i igualtat per a tothom. Agraïm la vostra col·laboració en aquest compromís per garantir un futur més segur,

Atentament,

Comissió d'Igualtat i Assetjament

Junta de Confraries de Setmana Santa de Girona

    bottom of page